Renginių nėra.
Naujienos
12
01
2017
DĖL VIEŠOJO SEKTORIAUS SUBJEKTAMS IŠMOKĖTOS PARAMOS SUMŲ IR JŲ DERINIMO VSAKIS
Jonavos VVG

Norėtume informuoti, kad viešojo sektoriaus subjektai, gaunantys paramą iš Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA, į.k. 288739270), informaciniame portale gali matyti jiems išmokėtas finansavimo sumas pagal finansavimo šaltinį (ES ir LT) ir pagal paskirtį (ekonominės klasifikacijos kodus). Ši informacija reikalinga derinant tarpusavio įsipareigojimus per Viešojo sektoriaus apskaitos ir ataskaitų konsolidavimo informacinę sistemą (VSAKIS).

 

Šią išsamią informaciją viešojo sektoriaus subjektai gali matyti realiu laiku, tiesiog prisijungę prie NMA informacinio portalo per elektroninę bankininkystę ar elektroninius valdžios vartus informaciniame bloke „Finansinė informacija“ aktyvavę nuorodą „Išmokėtų paramos lėšų ekonominė klasifikacija“.

 

Pasidalinkite, prašau, šia informacija su Jūsų partneriais, pavaldžiais subjektais bei visais, kam ši informacija gali būti aktuali ir naudinga.

 

Kilus klausimams dėl tarpusavio įsipareigojimų derinimo VSAKIS kreipkitės į Finansų ir apskaitos departamento Paramos apskaitos skyrių:

 

Jolitą Pamparienę , tel. 8 5 2526936, el. paštas jolita.pampariene@nma.lt;

Aliną Zacharevič, tel. 8 5 252 6835, el. paštas alina.zacharevic@nma.lt

Sprendimas
Visos teisės saugomos. Jonavos VVG. 2010